Monday, June 6, 2022

SAGA Festival droguri

Într-un mesaj postat pe Facebook după tragedia provocată de decesele tinerilor care au consumat droguri ANA a lansat mai multe avertismente de avertizare însoțit de imagini de la Festivalul SAGA de pe Arena Națională. Organizatorii spectacolelor au transmis poziția oficială după cele întâmplate.


Zhbbwvjqsbf Sm

Două persoane au murit la festivalul SAGA după ce au consumat droguri.

. Este bilanţul a două nopţi de distracţie pe muzică electronică în care unii participanţi şi-au pus vieţile în pericol. 13 hours agoDupă ce doi participanți la evenimentul SAGA Festival au murit în urma unor supradoze de droguri poliția și jandarmeria făcut razii pe Arena Națională de unde au ridicat zeci de persoane care aveau stupefiante asupra lor. FOTO - Ea este diva care primea mesaje indecente de la Pique atunci când fotbalistul era cu Shakira.

1 day agoScene dramatice la Saga Festival București. SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzis și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. Agenția Națională Antidrog - 6 mesaje de avertizare împotriva consumului de droguri la SAGA Festival.

Organizatorii transmit totdată că au toleranță zero față de consumul de droguri. Potrivit autorităților un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova a murit în ambulanță în drum spre spital iar un altul a decedat în secția de Terapie Intensivă la. SAGA Festival a început vineri pe Arena Națională și ține tot weekendul.

1 day agoVoluntarii Agenției Naționale Antidrog au împărțit pliante la festival. Cel mai grav incident a avut loc în cea de-a doua zi a festivalului Saga când un. Pentru festivalul SAGA siguranța.

Mă întreba cât de mare e fundul meu. De aceea se încearcă de fiecare dată prin toate modalitățile educarea publicului în acest sens. Doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă după ce au consumat droguri anunță Realitatea.

1 day agoCe spun organizatorii. 1 day agoASCULTĂ ARTICOLUL. 1 day agoDupă tragedia de la festival a transmis un nou mesaj în care avertizează despre consumul de droguri.

22 hours agoDe Vlad Popa. 1 day agoOrganizatorii transmit într-un comunicat că au toleranță zero față de consumul de droguri. La 5 June 2022 1250.

Seara trecută nu a existat nicio victimă însă alte 5 persoane au fost transportate la spital după ce au consumat substanțe interzice. În cele două zile de festival doi tineri au decedat în urma. Jandarmeria a transmis în seara zilei de duminică 5 iunie un comunicat în care precizează că au fost date mai multe amenzi și au fost.

1 day agoDe la festivalul SAGA din Bucureşti au fost ridicate peste 30 de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise în noaptea de vineri spre sâmbătă relatează Gândulro. În noaptea de vineri spre sâmbătă a Festivalului SAGA de la Arena Națională unde au loc concertele au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor. Organizatorii au înăsprit controalele mai ales că în această seară sunt.

Unii au ajuns la spital în stare gravă. 14 hours agoUn angajat din stafful auxiliar al SAGA Festival din zona restaurante este cercetat penal după ce a fost prins de autorități cu o cantitate de droguri la el potrivit surselor GÂNDUL. Dintre aceștia unul a decedat.

19 hours agoDoi tineri au murit și alți sunt în stare gravă după ce au consumat droguri ieri la SAGA Festival care se desfășoară în acest weekend în București. 18 hours agoFestivalul de muzică SAGA a ajuns în atenția tuturor după ce doi tineri în prima seară a evenimentului au luat supradoză de droguri pe Arena Națională iar mai apoi au decedat. 18 hours agoOrganizatorii SAGA Festival au confirmat într-un comunicat că vineri seară au avut loc evenimente regretabile și au subliniat că echipajele de ambulanță de la fața locului au acționat prompt.

10 hours agoUn angajat de la SAGA Festival din zona restaurante este cercetat penal după ce oamenii legii l-au prins cu substanțe interzise. Șapte tineri care au consumat droguri la Saga Festival organizat în București au intrat în stop cardio-respirator din cauza supradozelor iar doi dintre aceștia au murit. 2 participanți la SAGA Festival au decedat din cauza consumului de droguri anunță presa centrală care citează surse medicale oficiale alți mulți tineri aflați în sevraj luați cu ambulanța numărul cazurilor confirmate a ajuns la 15 49 de dosare penale deschise pentru consum sau trafic de droguri zeci de apeluri la 112 date pentru diverse fapte inclusiv pentru un.

Polițiștii au ridicat 30 de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise. 1 day agoSaga Festival nu a însemnat doar muzică electrizantă şi voie bună. Nu amesteca energizantele cu ecstasy este sfatul specialiștilor antidrog.

Un tânăr a murit la Festivalul Saga după ce ar fi consumat droguri iar mai mulţi petrecăreţi au avut nevoie de asistenţă medicală. 18 hours agoLa cea de-a doua zi de SAGA Festival au participat peste 30000 de persoane pe Arena Națională iar dintre acesta 39 au avut probleme medicale 5 fiind transportate la spital în urma consumului de droguri au declarat pentru G4Mediaro surse polițieneștiPotrivit acestora au fost deschise 52 de dosare penale dintre care 49 vizează consumul sau traficul de droguri. Deși voluntarii au controlat în detaliu fiecare persoană care a intrat la festival se pare că.

13 hours agoJandarmii au dat iama în participanții la Saga Festival. Două persoane ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara în stare foarte gravă la mai multe spitale din Capitală scrie. La festival sunt prezenți mai mulți voluntari ai Agenției Naționale Antidrog ANA cu un stand de informare la intrarea pe stadion într-o campanie de prevenire a consumului de substanțe.

1 day ago30 de persoane ridicate de polițiști de la festival pentru posesie de droguri. De aceea se încearcă de fiecare dată prin toate modalitățile educarea publicului. Nu mai puțin de 77 de fapte penale cercetate.

Droguri SAGA Festival - 1 mort si doi internati la terapie intensiva. În cele două zile de concerte la Arena Națională organele de ordine au deschis 77 de dosare de deținere și consum de substanțe ilicite. Nu mai puțin de 52 de dosare penale au fost deschise după cele două zile de Saga Festival în care 2 tineri au murit și mai mulți au ajuns la spital din cauza consumului de droguri.

Sâmbătă seară doi tineri s-au stins din viață după o supradoză iar alți trei se află. Organizatorii SAGA au confirmat că vineri seară au avut loc evenimente regretabile şi laudă echipajele de ambulanţă care au reuşit să reacţioneze prompt. A fost şi locul în care tinerii euforici s-au jucat cu vieţile lor după ce au încercat mai multe sortimente de droguri.

În cele două zile ale faimosului festival de muzică electronică organele de ordine au deschis 77 de dosare de deținere și consum de substanțe ilicite. 1 day agoUn tânăr a murit după o supradoză de droguri sursa foto Pixabay Festivalul Saga s-a desfășurat cu o serie de incidente iar după două zile de eveniment 21 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale iar șapte dintre ei au ajuns la spital. 1 day agoMedicii au constatat decesul unui al doilea tânăr dintre cei care au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon în urma unei supradoze de droguri administrată la Festivalul SAGA a au declarat pentru GÂNDUL surse medicale.

Precizările au venit în urma participanților care au avut nevoie de îngrijire medicală. 1 day agoCinci participanții la prima seară de concerte din cadrul festivalului SAGA au intrat în stop cardio-respirator din cauza drogurilor. Festivalul care se desfășoară pe National Arena se încheie astăzi.

Cel mai mare festival de muzică din București și-a deschis porțile și ține până duminică. SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzis și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. Şapte dintre ei au intrat în stop cardio-respirator din pricina supradozelor iar doi dintre.


Doi Tineri Au Murit După Ce Au Consumat Droguri La Saga Alţii Sunt In Stare Critică La Spital Spotmedia Ro


Qji4gxv0pq2rum


U4kjzlboimyn7m


N4nzpt0hypqatm


Doi Tineri Au Murit După Ce Au Consumat Droguri La Saga Festival Alți Cinci Sunt In Stare Gravă Observatorul Prahovean


K Ra1kpinuj Fm


Gregzvrfduo36m


C6rom6zn6bzy5m


1zk3tbii01eo9m


Nhntwggxbac1jm


Sc9klqs 9 Pxvm


Ww7folkaxxgbtm


Droguri Saga Festival 1 Mort Si Doi Internati La Terapie Intensiva Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri


Wtkyoq2svpv7ym


Rajbznunozmc2m


Bahlefpzpfwadm


K Pqyyyivt0atm


Un Tanăr A Murit și Alte Două Persoane Sunt In Comă Din Cauza Unei Supradoze De Droguri După Ce Au Participat La Festivalul Saga Stiri De Cluj


Gtiimvgpfqx9rm

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya